Meille töihin

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti uusia ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Oletko sinä uusi vahvistuksemme? Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy työhön soveltuva koulutus tai sähköalan ammattitutkinto sekä voimassa olevia ammattikortteja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asentajan, työnjohtajan tai suunnittelijan tehtävistä.

Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön.

Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan mahdollisesti avautuvien tehtävien sopivuutta sinulle. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveen lisäksi myös CV:n, niin pääsemme tutustumaan sinuun jo hakemuksen kautta paremmin.

Säilytämme työhakemuksia 1 vuoden ajan

Tarjoamme mm.

  • meiltä saat laadukkaat työvarusteet ja- välineet käyttöösi
  • yksityinen terveydenhuolto tukee jaksamistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
  • kilpailukykyinen ja osaamiseesi perustuva palkka, joka maksetaan ajallaan ja oikein

Opiskelijat ja harjoittelijat

Etsitkö työharjoittelu tai työssäoppimispaikkaa Oulun seudulta?

Haluamme tarjota onnistuneita työelämäkokemuksia opiskelijoille työharjoitteluiden muodossa sekä ammattiin opiskeleville mahdollisuuden suorittaa toisen asteen opintoihin kuuluvia työssäoppimisjaksoja sähkö- ja automaatioalan opintoihin.

Jätä hakemuksesi. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pääsemme tutustumaan sinuun jo hakemuksen kautta paremmin. Liitäthän myös CV:n.

Säilytämme työhakemuksia 1 vuoden ajan

Avoin hakemus

*merkityt kohdat ovat pakollisia
    Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa työntekijöiden tietosuojaselosteemme tästä.

    Halutessasi voit ilmoittaa meille, jos haluat että hakemuksesi poistetaan.